Bakkie doen?

Dat kan altijd!

Zoekend naar de invulling van je facilitaire inkoop? Of op zoek naar koffieadvies op maatBel ons gerust eens opEén van onze medewerkers geeft je graag advies of legt je de verschillende mogelijkheden uit. Ben je in de buurt? Stap dan evebinnen in onze showroom. Dan helpen we je verder onder het genot van een kopje koffie 

Bel ons, stuur een e-mail of laat je gegevens achter in het contactformulier. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op. 

0524 512 703

info@feyen.nl

Adres

Data 7, 7741 MG
Coevorden

Postbus 252, 7740 AD
Coevorden

Tel 0524 512 703 

Mail info@feyen.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.00 uur – 17.00 uur

Zaterdag & zondag
Gesloten

Storing? Los het op!

Met service en onderhoud blijft je koffievoorziening altijd in topconditie. Onze eigen technische dienst lost elke storing voor je op. Wij verzorgen de technische service op koffieapparatuur door heel Nederland, zodat je nooit zonder koffie aan je werkdag begint. Met ons geniet je altijd van een heerlijk bakje koffie!

Neem contact op

Om je een zo goed mogelijke service te bieden, je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden of om snel een account voor je aan te maken voor onze Feyen.shop, verzoeken wij je vriendelijk de volgende velden zo compleet mogelijk in te vullen. We nemen binnen één werkdag contact met je op. 

Vraag een offerte aan

Om je een offerte aan te bieden op maat, verzoeken wij je vriendelijk de volgende velden zo compleet mogelijk in te vullen. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

13 + 9 =

13 + 2 =

Nieuwsbrief

Abboneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerleukste nieuwtjes, aanbiedingen en (seizoensgebonden) acties van ons.