Espresso Omni Double

De Espresso Omni is de ultieme multifunctionele koffiemachine van Douwe Egberts. De Espresso Omni is stijlvol vormgegeven met een gebruiksvriendelijke touchscreen, waarmee u gemakkelijk uw keuze maakt.

Highlights

Dubbele bonencontainer
Voorzien van touchscreen
Koffie met melk én suiker
Aparte uitloop voor heet water

Omschrijving

De Espresso Omni is de ultieme multifunctionele koffiemachine van Douwe Egberts. De Espresso Omni is stijlvol vormgegeven met een gebruiksvriendelijke touchscreen, waarmee u gemakkelijk uw keuze maakt. Daarnaast kunt u hierop ook per drank de allergenen en voedingswaarden vinden. 

De Espresso Omni Double beschikt over een dubbele bonencontainer zodat u de mogelijkheid heeft om tegelijkertijd twee verschillende bonensoorten aan te bieden en de machine kan uitgebreid worden met een extra instant koffie container.

Het bijvullen van de Espresso Omni Single is snel gebeurd, ook het schoonmaken kost maar weinig tijd. Suiker en melk zitten in de espressomachine.

Specificaties

Merk

Douwe Egberts

Soort zetsysteem

Espresso

Afmetingen

875 x 550 x 525 mm

Gewicht

75 kg

Elektrische aansluiting

230 V

Wateraansluiting

Vaste aansluiting

Zetsnelheid

34 sec/kop

Variaties

Koffie, Heet water, Kan heet water, Cappuccino, Espresso, chocolademelk, Latte macchiato, cafe au lait, Wiener melange, cafe choco, Choco deluxe

Aantal canisters

Inhoud canisters

2 x 1,3 kg bonencansiter, 3 x 2,7 L instantcanister

Minimaal aantal gebruikers

25

Maximaal aantal gebruikers

50